TítuloAutor/esTipo de publicaciónDepartamentoAño
Authenticity and market potential of truffle aroma enhancers in the food industry: A reviewTejedor-Calvo E; Marco PPublicaciones en revistas2025
Beekeepers’ intentions to adopt resilience strategies for climate change: a comparative and integrated approach using the theory of planned behavior and protection motivation theoryOuertani, Emna; Erraach, Yamna; Arfa, Lamia; De-Magistris, Tiziana; Herrera, Selene Ivette Ornelas; Kallas, ZeinPublicaciones en revistas2025
Bioactive Sesquiterpenoids from Santolina chamaecyparissus L. Flowers: Chemical Profiling and Antifungal Activity Against Neocosmospora SpeciesSanchez-Hernandez, Eva; Martin-Gil, Jesus; Gonzalez-Garcia, Vicente; Casanova-Gascon, Jose; Martin-Ramos, PabloPublicaciones en revistas2025
Biochemical characterization and differential expression of genes associated with apple tolerance to Penicillium expansumBenzai SRR; Giménez R; Mignard P; Mestre L; Julián C; González V; Moreno MPublicaciones en revistas2024
Black Truffle Aroma Evaluation: SPME-GC-MS vs. Sensory ExpertsTejedor-Calvo, Eva; Garcia-Barreda, Sergi; Sanchez, Sergio; Sanz, Maria Angeles; Marco, PedroPublicaciones en revistas2024
Brucella vulpis sp. nov. is attenuated in a BALB/c murine model of infection: Of mice and foxesRebollada-Merino, A., Jiménez de Bagüés, M. P., Arias, M. A., Cloeckaert, A., & Zygmunt, M. S.Publicaciones en revistas2025
BrucelosisMuñoz, P.M.Capítulo de libros2025
Búsqueda de fuentes de resistencia a Neocosmospora falciformis en cucurbitáceasA Garcés Claver; O Fayos Avellán; C Julian Lagunas; W Gondi;Publicaciones en revistas2024
Búsqueda de fuentes de resistencia a Neocosmospora falciformis en cucurbitáceasA Garcés Claver; O Fayos Avellán; C Julian Lagunas; W Gondi;Publicaciones en revistas2024
Calidad, diferenciación y segmentación en el mundo del vino: Los atributos de los vinos premiumGracia, A. & Sánchez, M.Capítulo de libros2024