TítuloAutor/esTipo de publicaciónDepartamentoAño
Portainjertos de Prunus spp, y otras especies adaptados a la sequía. Sostenibilidad hídrica mediante la mejora genéticaBilesa, B., Iglesias, I. & Rubio, M.J.Capítulo de libros2024
Portainjertos de Prunus spp. y otras especies adaptados a la sequía. Sostenibilidad hídrica mediante la mejora genéticaBielsa, B. Iglesias, I. & Rubio-Cabetas, M.J.Capítulo de libros2024
Potential of a smart gelatine hydrogel-based package to extend fresh black truffle (Tuber melanosporum) shelf-life preserving its aroma profileTejedor-Calvo, Eva; Baquero-Aznar, Victor; Vega-Diez, Sara; Salvador, Maria Luisa; Sanz, Maria Angeles; Marco, Pedro; Garcia-Barreda, SergiPublicaciones en revistas2024
Primeros efectos antimicrobianos frente a Mycoplasma Agalactiae asociados a las bacterias ácido lácticasM Toquet; Esther Bataller Leiva; M Barba; Jesús Gomis Almendro; R Toledo; Estrella Jiménez Trigos; N Bailón; Empar García Roselló; E González Peris; Ángel Gómez MartínPublicaciones en revistas2024
Quantifying the Effects of Water Status on Grapevine Vegetative Growth, Yield, and Grape Composition Through a Collaborative AnalysisUriarte, D., Santesteban, L. G., Mirás-Avalos, J. M., Buesa, I., Cancela, J. J., Chacón, J. L., Escalona, J. M., Intrigliolo, D. S., Lampreave, M., Montoro, A., Rivacoba, L., Visconti, F., Yuste, J., & Miranda, C.Publicaciones en revistas2025
Rabbit hemorrhagic disease virus 2, 2010-2023: a review of global detections and affected speciesAsin, Javier; Calvete, Carlos; Uzal, Francisco A; Duarte, Margarida Dias; Henderson, Eileen E; dos Santos, Fabio AbadePublicaciones en revistas2024
Reducing crude protein levels with amino acid supplementation in the finishing diets of heavy Duroc sire line pigs: Effects on carcass and meat traits in males and femalesde Almeida, Andre M; Ripoll, Guillermo; Latorre, Maria-Angeles; Alvarez-Rodriguez, JavierPublicaciones en revistas2024
Reducing Dietary Protein Levels with Amino Acid Supplementation in Duroc Sire Line Finishing Pigs: Growth Performances, Carcass and Meat Traits and Nitrogen Balance in Males and Femalesde Almeida, Andre Martinho; Latorre, Maria Angeles; Ripoll, Guillermo; Verdu, Marcal; Alvarez-Rodriguez, JavierPublicaciones en revistas2024
Relationship between sainfoin proanthocyanidins and in vitro fermentation depending on time of harvest and level of inclusion in the diet Baila, C., Lobón, S., Blanco, M., Casasús, I., & Joy, M.Publicaciones en revistas2025
Relationship between Sainfoin Proanthocyanidins and in Vitro Fermentation Depending on Time of Harvest and Level of Inclusion in the DietBaila, C., Lobón, S., Blanco, M., Casasús, I., & Joy, M.Publicaciones en revistas2025