Baquero-Aznar, Victor; Salvador, Maria L; Fernandez-Cuello, Angel; Claveria, Isabel; Gonzalez-Buesa, Jaime

Baquero-Aznar, Victor; Salvador, Maria L; Fernandez-Cuello, Angel; Claveria, Isabel; Gonzalez-Buesa, Jaime (2025). Role of egg white protein gelling capacity on the processability and properties of compression-moulded films. Future Foods, 11(), 100616-. DOI: 10.1016/j.fufo.2025.100616

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Baquero-Aznar, Victor; Salvador, Maria L; Fernandez-Cuello, Angel; Claveria, Isabel; Gonzalez-Buesa, Jaime (2025). Role of egg white protein gelling capacity on the processability and properties of compression-moulded films. Future Foods, 11(), 100616-. DOI: 10.1016/j.fufo.2025.100616

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.fufo.2025.100616

Departamento:

Año de publicación:
2025