Siles-Sánchez, M. de las N., García-Ponsoda, P., Tejedor-Calvo, E., Santoyo, S., Ruiz-Rodríguez, A., Lavega, R., Jaime, L., & Soler-Rivas, C.

Siles-Sánchez, M. de las N., García-Ponsoda, P., Tejedor-Calvo, E., Santoyo, S., Ruiz-Rodríguez, A., Lavega, R., Jaime, L., & Soler-Rivas, C.
(2025). Reducing cellular inflammation and oxidation by supercritical CO2 extracts from edible-medicinal mushrooms. Food Research International, (), 117716-. DOI: 10.1016/j.foodres.2025.117716

Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas

Referencia:
Siles-Sánchez, M. de las N., García-Ponsoda, P., Tejedor-Calvo, E., Santoyo, S., Ruiz-Rodríguez, A., Lavega, R., Jaime, L., & Soler-Rivas, C. (2025). Reducing cellular inflammation and oxidation by supercritical CO2 extracts from edible-medicinal mushrooms. Food Research International, (), 117716-. DOI: 10.1016/j.foodres.2025.117716

DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.foodres.2025.117716

Departamento:

Año de publicación:
2025