Moghayer, S., Manouchehrabadi, B., Tiboldo, G., Ferrer-Pérez, H., Kozicka, M., van Dijk, M., Farina, G., Castellari, E., Moro, D., & Philippidis, G.
Moghayer, S., Manouchehrabadi, B., Tiboldo, G., Ferrer-Pérez, H., Kozicka, M., van Dijk, M., Farina, G., Castellari, E., Moro, D., & Philippidis, G. (2024). A scoping review of food consumer aspects in transitioning to a safe and just agrifood system. Q Open, (), qoae030-. DOI: 10.1093/qopen/qoae030
Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas
Referencia:
Moghayer, S., Manouchehrabadi, B., Tiboldo, G., Ferrer-Pérez, H., Kozicka, M., van Dijk, M., Farina, G., Castellari, E., Moro, D., & Philippidis, G. (2024). A scoping review of food consumer aspects in transitioning to a safe and just agrifood system. Q Open, (), qoae030-. DOI: 10.1093/qopen/qoae030
DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1093/qopen/qoae030
Departamento:
Año de publicación:
2024