Bottegal, Diego Nicolas; Latorre, Maria Angeles; Lobon, Sandra; Argemi-Armengol, Immaculada; Alvarez-Rodriguez, Javier
Bottegal, Diego Nicolas; Latorre, Maria Angeles; Lobon, Sandra; Argemi-Armengol, Immaculada; Alvarez-Rodriguez, Javier (2025). Impacts of carob pulp (Ceratonia siliqua L.) and vitamin E on pork colour, oxidative stability, lipid composition and microbial growth. Meat Science, 220(), 109710-. DOI: 10.1016/j.meatsci.2024.109710
Tipo de publicación:
Publicaciones en revistas
Referencia:
Bottegal, Diego Nicolas; Latorre, Maria Angeles; Lobon, Sandra; Argemi-Armengol, Immaculada; Alvarez-Rodriguez, Javier (2025). Impacts of carob pulp (Ceratonia siliqua L.) and vitamin E on pork colour, oxidative stability, lipid composition and microbial growth. Meat Science, 220(), 109710-. DOI: 10.1016/j.meatsci.2024.109710
DOI / ISBN:
http://doi.org/10.1016/j.meatsci.2024.109710
Departamento:
Año de publicación:
2025